dimarts, 16 de maig de 2017

Coneixeu el concepte del malbaratament alimentari?

La Junta de Residus de Catalunya ens diu referent al malbaratament alimentari:

Del total de residus municipals que es generen a Catalunya 1,18 milions són fracció orgànica, és a dir, restes de menjar, de les quals 262.000 tones són aliments malbaratats. Això correspon al 6,3% del total de residus municipals generats a Catalunya, i equival a dir que un català malbarata cada any prop de 35 kg de menjar.

I cal que ens preocupem realment perquè són xifres molt importants. La Junta de Residus ens dóna consells de prevenció, ens explica mecanismes que ja estan en funcionament, ens facilita xerrades i tota la informació necessària, per als ciutadans i també per escoles i entitats. Us deixo ENLLAÇ.

Nosaltres hem aportat el nostre gra de sorra amb el taller que hem realitzat pel Consorci de Residus del Vallès Oriental, aquest cap de setmana a la Fira Mollet.

Hem recuperat caixes de fruites i verdures del mercat que anaven als contenidors i les hem tallat en formes per fer segells i estampar uns banderins.

Tot el cap de setmana heu estat molts els que ens heu vingut a veure.
Ens encanta fer amics nous, ens encanta que feu servir les mans i la vostra imaginació.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada